lyatnokino.eu
Web design by:
W Z R
СВИНСКА ВРАТНА ПЪРЖОЛА-350гр.
СВИНСКИ КОТЛЕТ С КОСТ-350гр. /запечени картофи и лютеница/
СВИНСКИ ШАШЛИК СЪС ЗАПЕЧЕНИ  КАРТОФКИ, САЛАТА ЗЕЛЕ И СОС 550гр..
МЕЗЕ НА МАЙСТОРА – КРЕХКИ ГЪРДИ-160гр.
КЮФТЕ-100гр.
ТЕЛЕШКИ ДЖОЛАН БЕЗ КОСТ ВЪРХУ КАРТОФЕНО ПЮРЕ/7/-350гр.
/ СУДЖУК НА СКАРА СЪС ЗАПЕЧЕНИ КАРТОФИ- 350гр.
КЕБАПЧЕ-100гр.
КРЕХКИ ТЕЛЕШКИ ФЛЕЙКИ СЕРВИРАНИ С ЧЕСНОВА САЛАМУРИЙКА 150гр.
ТЕЛЕШКИ КЮФТЕТА 3 БР.-300гр. /запечени картофи, лютеница, люта чушка/
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11
lyatnokino.eu
Web design by:
W Z R
СВИНСКА ВРАТНА ПЪРЖОЛА-350гр.
СВИНСКИ КОТЛЕТ С КОСТ-350гр. /запечени картофи и лютеница/
СВИНСКИ ШАШЛИК СЪС ЗАПЕЧЕНИ  КАРТОФКИ, САЛАТА ЗЕЛЕ И СОС 550гр..
МЕЗЕ НА МАЙСТОРА – КРЕХКИ ГЪРДИ-160гр.
КЮФТЕ-100гр.
ТЕЛЕШКИ ДЖОЛАН БЕЗ КОСТ ВЪРХУ КАРТОФЕНО ПЮРЕ/7/-350гр.
/ СУДЖУК НА СКАРА СЪС ЗАПЕЧЕНИ КАРТОФИ- 350гр.
КЕБАПЧЕ-100гр.
КРЕХКИ ТЕЛЕШКИ ФЛЕЙКИ СЕРВИРАНИ С ЧЕСНОВА САЛАМУРИЙКА 150гр.
ТЕЛЕШКИ КЮФТЕТА 3 БР.-300гр. /запечени картофи, лютеница, люта чушка/
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11
Лятно кино Механа
Лятно кино Механа